AKTUELNO

Imaju pravo!

Prijatelji legendarnog pevača kažu da očekuju da se njegova deca, koja žive u inostranstvu, pojave kako bi tražila svoj deo nasledstva, na koje i imaju pravo jer ih je priznao.

Nakon sahrane Predraga Živkovića Tozovaca počeće i borba za njegovo nasledstvo.

Pojedini prijatelji legendarnog pevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj deo, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao.

Foto: Printscreen YouTube/TVKopernikus

Imovina koju je čuveni muzučar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju. 

On je izbegavao da priča o njima, ne samo u javnosti već i sa prijateljima, koji samo znaju da oni postoje, ali ništa više od toga. Sve detalje tog odnosa znala je samo njegova supruga.

Foto: Printscreen YouTube/TVKopernikus

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pre devet godina pevač.

Tozovac dugo nije bio u kontaktu sa sinovima, a jednog od njih, kako se pričalo na estradi, dobio je sa jednom mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili, ali koja nije bila poznata.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.M.

#Predrag Živković Tozovac