AKTUELNO

Bolna ispovest! Ovo niko nije znao!

Medijska ličnost Sara Vučelić, poznatija u javnosti kao Soraja važi za jednu od najpopularnijih ličnosti u regionu, koja troši milione na garderobu i brza kola. Ipak, njen život nije uvek bio glamurozan kao što možemo videti na fotografijama na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Soraja se rodila u Kninu 11. novembra 1986. godine. Njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Sorajin otac nije bio uz njih dve, pa se Anka sa malom Sarom vratila u Crnu Goru, u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd, a 2011. godine ulazi u prvi rijaliti.

Soraja danas predstavlja simbol skupocenosti i otmenosti, pa svakodnevno svoje pratioce obraduje novim objavama na kojima sve pršti od luksuza.

Autor: P.R.