AKTUELNO

Poslala poruku!

Slavna srpska glumica Radmila Živković ponovo je osudila kolegu Branislava Lečića, nakon nove optužbe za silovanje. Nakon što je Danijela Štajnfeld izjavila da ju je Branislav silovao 2012. godine, čuvena jugoslovenska glumica Merima Isaković u potresnoj ispovesti otkrila je da je Lečić pre 43 godine pokušao da je siluje.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Osim najboljoj prijateljici Radmili, Merima je odmah posle napada ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i čuvenom Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao detetu. Radmila kaže da je iznenađena ovim priznanjem i da ništa ni pre više decenija nije moglo da nasluti da se to desilo. Glumica je takođe istakla da Lečić mora biti kažnjen za ova nedela koja mu se pripisuju.

Ko god tako nešto uradi mora da bude kažnjen i procesuiran, bez obzira ko je i kako se zove. Ni pre 40 godina nisam primetila ništa što bi moglo da nasluti da je Lečić učinio takvu stvar. To su stvari o kojima čovek ne razmišlja. Svako bira mesto i vreme, možda se o tome pričalo u muškim krugovima. Ja nikada nisam znala za tako nešto i to treba dobro da ispita i utvrdi sud, da bi se znala prava istina - rekla je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.