AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži.

Maja Marinković je videla da je Janjuš otišao ranije sa proslave Međunarodnog dana Roma, i to baš kad se ona u predstavi "Romska svadba" udavala za Necu. Ona mu je prišla dok je sedeo ispod trema.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi dobro? - pitala je Maja.
Onako - rekao je on.
Reci mi šta ti je - dodala je ona.
Ne znam šta da ti kažem. Šta da ti kažem što ti nisam rekao već - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini, pogrešila sam, shvatila sam. Vidiš da sam mirna. Šta si malopre rekao Đedoviću na predstavi? Da sam luda... Žao mi je, vidiš da sam se smirila i sinoć i danas - rekla je Maja.
Da je šteta za tebe to... Jeste šteta, meni je žao... Koliko god da si mi bola nanela, meni je žao... Imaš i talenat i lepotu, ne znam koji ti je k*rac. Gledam ono, posmatram... Dobra si, imaš dobro dušu, doba si osoba, ali ne znam koji ti je k*rac. Što se ponižavaš, što se blamiraš, što ponižavaš sebe... Nije ti žao, nisi se smirila sinoć - pričao je Janjuš.
Nisam ti prišla ceo dan - dodala je ona.
Nije poenta prilaženje, nego tvoje ponašanje. Ja ne znam kako da ti pomognem. Ovo je više postalo... Koliko god se borio za tebe, ne znam šta da radim, a borio se i napolju i sve, a ti me j*beš kao konja... Kao da sam te lancima tukao... Gledam te u onoj venčanici, sve imaš, prosto čovek da te poželi... Ali ti ne daš... - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam prema nekome bio dobar, bio sam prema tebi - pričao je Janjuš, a Maja je plakala.
U pravu si. Smiriću se, šta drugo da ti kažem - priznala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.