AKTUELNO

Nastaviće se...

Mirjana Antonović godinama unazad na sve moguće načine pokušava da dokaže da je sina Devina dobila sa pevačem Miroslavom Ilićem, koji uporno odbija da prizna vanbračnog sina, zbog čega su završili na sudu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, E-Stock/Miloš Rafailović

Jutros je održano novo ročište, a Mirjana je u pratnji svog sina i advokata Palatu pravde napustila posle nešto više od tri sata.

- Trajalo je tri sata jer toliko bilo potrebno da se saslušaju sve stranke. Mirjana do sada nije davala izjavu, danas je započela, ali zbog ograničenog vremena nije uspela da završi svoju izjavu, tako da će biti u nastavku suđenja... - objasnio je Mirjanin advokat okupljenim novinarima, dok ona i njen sin Devin nisu želeli da komentarišu.

Foto: Pink.rs/Č. Nikolić

- Možete samo da pretpostavite kako se on oseća - bilo je sve što je rekla Antonovićeva.

Njen advokat istakao je da se Miroslav nije pojavio na ročištu, za šta ima pravo, kao i to da i dalje odbija DNK analizu, kojom bi se utvrdilo da li je on Devinov otac.

- U našem pravosudnom sistemu ne postoji mogućnost izdavanja obaveznog naloga –rekao je advokat, a na pitanje kako se onda može dokazati očinstvo rekao je da to može ili DNK analizom ili saslušavanjem svedoka i drugim materijalnim dokazima.

Foto: Pink.rs/Č. Nikolić

- Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred... Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze.

Autor: D.T.

#Devin Antonović

#Mirjana Antonović

#Miroslav Ilić