AKTUELNO

Evo kako se nekada izvinjavao Merimi, a kako Danijeli sada, kada ga je optužila sa silovanje.

Slavna glumica Merima Isaković u intervjuu za jedan domaći nedeljnik optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao kada je imala samo 18 godina, što je ponovo podiglo ogromnu prašinu, budući da ga je nedavno za istu stvar optužila Danijela Štajnfeld.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Printscreen YouTube/KlasikTV

Merima je prethodno u svojoj knjizi pisala o zlostavljanju koje je doživela - tada nije želela da imenuje zlostavljača, što je uradila sada i priznala da je reč o Branislavu Lečiću. Do detalja je opisala šta se dogodilo kobne noći u njegovom stanu, kako se izvukla i kome se sve poverila o onome što je preživela. Ona je navela da ju je Lečić dve godine nakon toga pozvao telefonom i plakao. 

Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim, iz dubine srca. Srećan sam da nisam uspeo da završim nedelo. Ja nikada pre nisam tako nešto počinio, niti ću ikad pokušati. Ti si spasla moju dušu - piše Merima.

Foto: Printscreen YouTube/KlasikTV

- Ridao je, poverovala sam mu, kao što Gaga reče, možda je počeo da odrasta u čoveka koji nikada neće ponovo pristupiti nekome nasilnički. Rekla sam, opraštam ti, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije - napisala je Merima. 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Podsećanja radi, Danijela Štajnfeld je iznela tvrdnje da ju je Lečić silovao 2012. godine, kada je imala svega 17, a posle njene ispovesti Lečić se obratio javnosti video snimkom i tom prilikom glumici uputio javno izvinjenje.

- Danijela, ako sam te ikad, u bilo kom trenutku, bilo kojim potezom, mišlju, slučajnim ili namernim gestom, uvredio, povredio, ponizio. Ako sam bilo koju ženu uvredio na takav način da je stekla utisak da sam nekulturan, da sam agresivac ili predator, onda se duboko izvinjavam i tebi Danijela i svakoj ženi koja se osetila ugroženom, potcenjenom - rekao je glumac u svom izlaganju. 

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIĆ, PRINSTCREEN YOUTUBE/BLOOMBERG QUICKTAKE, PRINTSCREEN YOUTUBE/ HOLD ME RIGHT FILM

Autor: D.T.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Merima Isaković