AKTUELNO

Nećete je prepoznati!

Devedesete godine prošlog veka iznedrile su brojne muzičke zvezde i hitove koji se i danas slušaju, a među njima jesu i pesme grupe "Dak" (Duck), koju je činio dvojac Coka i Dača. Oni su tih godina uživali veliku slavu, prepoznavali su ih na svakom koraku, a poslednji album "Rupa u glavi" snimili su davne 2003. godine, posle čega se Dača (Damir Radoičić) odselio u Abu Dabi, a muzikom se danas ne baci ni Danica Bukilić, kako glasi pravo Cokino ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihovi hitovi, poput "Nemoj, Saša" ili "Pedro" i danas žive među publikom, iako ovaj denserski duo odavno ne postoji. Coka je nekada žarila i palila scenom, bila jedna od najpoželjnijih dama sa estrade, a danas ima kratku kosu i mnogo manje se šminka. Živi potpuno drugačijim životom nego ranije i radi kao službenica u jednoj beograskoj opštini.

Inače, ona se nikada nije hvalila svojim glasovnim sposobnostima, a nije tajna da je umesto nje u pesmama pevala Marija Mihajlović. Kako je Coka svojevremeno izjavila, nije joj bilo prijatno zbog toga, pa je propevala na poslednja dva CD-a, posle čega je prestala da se bavi muzikom.

Autor: D.T.

#Danica Bukilić

#Grupa Duck

#Marija Mihajlović