AKTUELNO

Pre nekoliko dana se spekulisalo i o tome da je pobegao iz Beograda.

Domaću javnost već neko vreme potresa priča glumice Danijele Štajnfeld, koja je kolegu Branislava Lečića optužila za silovanje. Kao bomba je sinoć odjeknuo i intervju sa glumicom Merimom Isaković, čuvenom jugoslovenskom mladom glumačkom zvezdom, koja je posle 43 odlučila da progovori.

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIĆ, PRINSTCREEN YOUTUBE/BLOOMBERG QUICKTAKE, PRINTSCREEN YOUTUBE/ HOLD ME RIGHT FILM

Merima, koja je danas psiholog, navela je da ju je Lečić silovao kada je imala 18 godina.

Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita - ispričala je Merima.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Youtube.com/KlasikTv

Ekipa našeg portala pokušala je nekoliko puta da stupi u kontakt sa Lečićem, ali je njegov telefon sve vreme isključen.

Foto: Facebook.com/Branislav Lečić

Podsetimo, pre nekoliko dana odjeknula je vest i da je glumac pobegao iz Beograda u jeku skandala sa Danijelom, a navodno je otišao u svoju vikendicu, koja se nalazi u Ritopeku.