AKTUELNO

Frontmen jednog od najpopularnijih muzičkih sastava na ovim prostorima trenutno brani boje Srbije na humanitarnom turniru u Moskvi.

Bojan Vasković, frontmen "Leksington" benda, trenutno učestvuje na humanitarnom fudbalskom turniru u Moskvi, gde je u potpunosti posvećen što boljem plasmanu naše umetničke reprezentacije. Predstojećim utakmicama posvetio je svu pažnju, budući da zbog ogromnog interesovanja publike i velikog broja prodatih karata uopšte ne mora da brine kada je u pitanju uspeh koncerta na Tašmajdanu, koji će održati 17. juna.

Foto: Promo Art turnir

U Moskvi sam na humanitarnom prvenstvu u fudbalu, koji se u ovom gradu održava već sedam godina. Ove godine turnir okuplja 16 ekipa, a reprezentacija Srbije učestvuje po drugi put na ovom takmičenju. Turnir je humanitarnog karaktera i nastao je sa ciljem se skupi što više novca za bolesnu decu širom sveta. Zbog toga sam se rado odazvao pozivu da zaigram za našu reprezentaciju - ispričao je Vasković, a pored njega, učešće u ovoj akciji uzeli su i Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Bane MVP, Andrija Kuzmanović, Marko Đurovski, Milan Mitrović i drugi.

Foto: Promo Art turnir

Foto: Promo Art turnir

Čim stigne u Beograd, popularni pevač posvetiće se finalnim pripremama za koncert na Tašmajdanu, koji publika nestrpljivo čeka. Kako saznajemo, još jako mali broj karata može se naći u prodaji, pa je sigurno da će 17. juna Beograd i Srbija biti u znaku koncerta "Leksington" benda.

Foto: Promo

Pink.rs

#Bojan Vasković

#Lexington bend

#koncert

#pevač

'