AKTUELNO

Ovo je bilo jače od nje!

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša koji je, uprkos činjenici da je već sedam godina u braku, pred milionima gledalaca "Zadruge" ušao u vezu sa Tarom Simov, sinoć je doživeo emotivni slom posle svađe sa devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Niz brutalnih svađa sa Tarom tokom žurke dovele su do brojnih ispada repera, da bi na kraju završio u suzama - Ša je sve vreme plakao, histerisao i pravio ljubomorne scene zbog momaka koji su Tari prilazili na žurki, ali i njenog ponašanja, a zadrugari su ga bezuspešno tešili.

Sva dešavanja od prethodne noći jutros je pregledala i Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", čiju su pažnju u najvećoj meri privukle reakcije njenog (bivšeg) prijatelja Nenada Aleksića Ša. Po svemu sudeći, najviše ju je zabavio snimak njegovog ljubomorisanja, dok je plakao na sav glas.

Kija je jedan segment podelila sa svojim pratiocima na Tviteru, kojima je jasno stavila do znanja da umire od smeha zbog svega što je gledala.

Foto: Twitter.com

Podsećanja radi, Kija se trudi da se javno ne oglašava po pitanju Ša i njegove javne preljube pred milionima gledalaca, te je često uzdržana kada je novinari zovu za komentar. Nenad se u "Zadruzi" često sukobljava i sa Nadicom Zeljković, Kijinom majkom, zbog čega su brojni gledaoci već dugo ubeđeni da je Kija svog prijatelja i kolegu sa kojim je snimila duet odavno "precrtala".

Autor: D.T.

#Kija Kockar

#Nenad Aleksić Sha

#Tara Simov