AKTUELNO

I dalje ne mogu da nađu zajednički jezik.

Tanja Savić godinu dana vodila je bitku za sinove, a uprkos tome što je presuda izrečena u njenu korist, pevačica i dalje nema mira kada je reč o odnosu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je naslednike prošle godine odveo u Australiju. Pevačica se sada sprema za put u Australiju, gde će se, nakon dužeg perioda, videti sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, a potom se zajedno sa njima vratiti za Smederevo, gde će živeti.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

U kakvoj se sada pevačica situaciji nalazi, za domaće medije govori njena komšinica.

- Tanja nije sama, svi znaju da ima sestru Bilju koja je vaspitačica i s kojom se maltene svakodnevno slika za Instagram, ali ona ima i rođenog brata Tomicu. Od kada se preselila u Radinac mnogo je bliža sa familijom, s kojom joj je Dušan godinama branio da ima kontakt - počela je priču komšinica za "Svet", pa dodala da Dušan, kako tvrdi, uznemirava Tanju:

U poslednje vreme sve češće provodi vreme i sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja nameštaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, preti joj da neće videti sinove, i Tanja je svesna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta doneo odluku da deca treba da se vrate u Srbiju.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Autor: D.T.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić