AKTUELNO

Ovaj prizor nije mogla ni da sanja!

Transrodna pevačica Elektra Elit, tek je nekoliko meseci na muzičkoj sceni Srbije, a uveliko postavlja standarde i ruši tabue.

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je primarno zanimanje trensrodne dive, zaprvo prostitucija. To je javno priznala, uz reči da bi se bavila prostitucijom i kada bi se ponovo rodila.

Foto: Pink.rs

Školu je završila u Srbiji, a porodicu zasnovala u Švajcarskoj, gde i danas živi.

Priznanjem da se bavi najstarijim zanatom, izazvala je burne reakcije domaće publike. Ali svojim jasnim stavom o poslu i životu, pridobila je simpatije brojne publike, naročito gej populacije.

Elektra Elit poslednjih nekoliko meseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istaklaje da se “najstarijim zanatom” počela da se bavi zbog nemaštine.

Foto: Igor Živković

Elektra je do sada šokirala iskrenim izjavama o svom poslu otkrivši koliko koštaju njene usluge, pokazala je prepiske sa klijentima, a ovoga puta je podelila jednu neprijatnu situaciju iz spavaće sobe.

Naime, Elektra ne krije da se svega nagledala, ali ovoga pute je otkrila kako je izgledalo kada je supuga “nahvatala” svog muža dok je bio u krevetu sa njom.

- Čovek je došao kod mene, nije bilo za zezanje. Ona je upala u sobu, a ja, nema gde me nema, samo što ne visim na plafonu. Nemam ja čega da se plašim, taj lik je došao kod mene, ne ja kod nje kući. Bio je mnogo nemiran u sobi, a kada se ona pojavila, otišao je mnogo miran. Nije baš bila situacija za šalu, ali to je njihova stvar pa neka sami rešavaju. Najveći problem nastaje kada bračni par ima zajedničku karticu, pa mi plate u terminalu, jer nemaju keš - objasnila je ona.

Foto: Igor Živković

Autor: Mladen Mijatović

#Electra Elite