AKTUELNO

Haos na estradnom nebu!

Dve pesme koje su davno nastale "Miki, Milane" i "Jutro je" doživele su novi procvat.

Hit Vere Matović danima se šeruje na društvenim mrežama, deca ga pevaju, dok je za novi uspeh pesme Nade Topčagić najzaslužniji Zlatan Ibrahimović, koji je uz njene taktove izašao na scenu San Rema, čuvenog italijanskog festivala.

U trku koja je numera uspešnija ušle su i njihove vlasnice. Nada kaže da je ovo kruna njene karijere, dok je Vera istakla da je ipak "Miki, Milane" slušanija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jao, ti sad mene provociraš sa Nadom. Moja pesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sad, nemam konkurenciju - rekla je Vera, dodajući da bi postigla veći uspeh i od grupe Hurricane na predstojećoj Evroviziji.

Na Nadin broj se javio njen suprug Zlatko Đorđević, koji se iznervirao kada smo mu rekli zašto smo je pozvali.

- Nadica nije tu, šeta kuče i neće to komentarisati. Što se mene tiče, odlično - nek se samo komentarišu. Nada to neće komentarisati uopšte, ja da ti kažem.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Na tu Verinu izjavu da je "Miki Milane" veći hit od "Jutro je" čovek se može samo nasmejati. Hahaha. Je l' treba tu komentar neki? Ona ima veći hit od moje Nadice? Haha, baš je luda, ne znam šta joj bi da tako nešto kaže - rekao je Zlatko.

Inače, oko ove Verine izjave digla se prašina i na društvenim mrežama, gde su mišljenja podeljena.

- Iskreno, na Tik-Toku se više sluša Matovićka od Nade! Ništa bez San Rema i Zlatana! Jao, kad se dve babe pokače čija je kokoška veća! Deca pevaju pesme, ali ne znaju ko ih peva - što je i dobro - samo su neki od lomentara na Tviteru.  

Autor: M.K.