AKTUELNO

Pao joj kamen sa srca kada je priznala sve.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras razgovarao i sa Natašom Radan, koja je sinoć tokom, a i posle emisije "Pitanja gledalaca" imala slom živaca zbog svađe sa Sandrom Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je, boli me glava, nikada nisam imala ovakvu reakciju, čak ni onda kada se dešavalo ono za prepiske... Kada znam da nisam kriva, ne znam šta više mogu da uradim. Najviše me je povredilo što je Sandra čekala radio-emisiju (da prekine odnos). Bar ne moraju ljudi za stolom da čuju... Jedno mi priča u utorak da je muči, u srednu na "Pitanjima gledalaca" mi govori da se ne pronađem ako nešto bude rekla, i onda sačeka još dva dana, 20 sekundi pre ulaska u radio ljubaka Anđela, a na radiju prekida prijateljstvo i sa mnom i sa njim... Onda posle sinoć saznam i da je rekla pre dve nedelje da nju boli ona stvar za povezivanje i da li meni nešto smeta, i zamera mi što joj nisam prišla posle radija i da sam prišla Anđelu, kao da me više zanima da li će on oprostiti, nego ona... Znam ja sve i svašta da kažem u afektu, da nešto kažem, onda držim sve to u sebi. Meni jeste smetalo druženje njegovo sa Minom, ali nisam to zamerala, a ne mogu da poredim to druženje i ovo sa Sandrom, jer mi je Sandra više draga... Ja stvarno nisam mogla da gledam kad se oni grle i češkaju, ali nisam htela da to potenciram, to bi udaljilo i mene i nju, a i mene i njega. Rekla sam da nema potrebe da ja pričam drugaricama šta bi mi smetalo, to treba same da znaju. Već je bilo sličnih situacija, ona je kao moja drugarica znala šta meni smeta, nema potrebe da me to pita... Moja drugarica treba da zna šta meni smeta, vidi promenu u mom ponašanju, sedam meseci smo ovde - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć si rekla da ti je Anđelo pričao neke stvari za Sandru, šta ti je to pričao? - pitao je Darko.
Nije samo za Sandru, njihovo prijateljstvo se na početku raspalo, oko hrane i budžeta, tu su se negde raspali, pa su opet bili bliski, ali to nije prelazilo neku granicu... Kada se desilo ono na radiju, ona je rekla prvo da neće da kaže o kome se radi, da ne bi ta osoba došla odmah u emisiju, jer neće da se raspravlja. Meni se ovde zamera sve... Da li sam ja nešto spletkarila prošle godine, ne može da se uzima ove, naročito u tim nekim bliskim odnosima. Ja sam prećutala šta mi smeta, da ne bi došlo do prekida njihovog odnosa, a i prekida komunikacije Anđela i mene. Sve vreme sam to držala u sebi, da ne budem ta koja će njoj da kaže. Ja sam sa Aleksandrom pričala kao za stolom, ni osobe koje su meni bliske nisu znale. Ermina je to iznosila za stolom, kada se to potenciralo, ja sam uvek govorila ne, ali mesecima mi je bilo teško, iako nemam pravo da zameram bilo kome. Ja eto biram da meni bude teško, da se ne mešam u druge odnose. Biće mi teško dok sam ovde, kada izađem okrenuću se svojoj porodici... Preteško mi je... Sad mi nameću i prošle svađe. Nisu mi rekli šta je razlog njihovog udaljavanja prvi put, pre tih pet meseci mi je govorio da treba da se sklonim, da ne treba da se dajem toliko tom prijateljskom odnosu, da toga neće biti napolju, da će doći momenat da mi se traži najmanja sitnica da se meni nešto nametne... Anđelo je to pričao od samog početka... Očigledno je on na neki drugi način gledao sve to, ja nisam želela da verujem u sve to... - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav su stav zauzele Rialda i Matora? - pitao je Darko.
Matora je samo ponovila Mićine reči da se ovo dešava zbog Anđela, Sandra joj se unela u facu, Matora je posle toga rekla da joj ne pada na pamet da priča sa bilo kim od nas, osim sa Erminom... Krivo mi je... To se ne dešava prvi put. Ja i da imam da izdam Sandru i Rialdu za nešto, ja to ne bih uradila... Sve nekako ide od Ermine, a sve ide preko mojih leđa. Kao i za ono zapisivanje. Ja dozvoljavam da neke stvari idu preko mojih leđa, ali ne i ovo. Ne interesuje me pomirenje sa Sandrom i Erminom - rekla je Nataša, koja je na kraju završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.