AKTUELNO

Pevačica nije štedela, jer je zavolela njegovog sina dok je bila u vezi sa Željkom.

Bivši dečko Vesne Zmijanac Željko Rstić ostao je u dobrim odnosima s njom, za šta je dokaz to što ju je pozvao na slavlje u svoj stan zbog toga što mu je sin maturirao.

Pevačica se rado odazvala pozivu, a na slavlje je došla sa kovertom u rukama, u kojoj je bilo 500 evra za maturanta.

Foto: Facebook

Osim što se lepo slaže sa Rstićem, dobra je i sa njegovom novom devojkom Marijanom.

- Željko je napravio veliku zabavu u svom stanu jer mu je sin završio osnovnu školu. Pošto je posle raskida nastavio da se druži sa Vesnom, želeo je da i ona prisustvuje zabavi, ali i da otpeva nekoliko svojih hitova. Vesna je došla odlično raspoložena i odmah s vrata dala Urošu kovertu, u kojoj je bilo 500 evra. Ona se otvorila jer mnogo voli Željkovog sina, sa kojim se zbližila kada su njih dvoje bili u vezi. Bukvalno ga gleda kao svog sina, kog nikada nije imala. I Uroš obožava Vesnu, veoma mu je draga, pa je bio srećan kada je došla na njegovu zabavu - rekao je izvor blizak Željku.

Foto: Printscreen Facebook

On kaže i da je Zmijančeva posle nekoliko čašica žestine uzela mikrofon i zapevala.

- Bilo je fenomenalno. Kada je Vesna počela da peva, svi su bili na nogama. Tu je bila i Željkova devojka Marijana, koja igrom slučaja obožava Vesnine pesme. Njih dve su u fantastičnim odnosima. Nema ni ljubomore između njih, a i sama Vesna kaže da je Željko odlično izabrao, te da treba da se skrasi pored nje - tvrdi izvor.

I sam Željko je potvrdio ovu priču.

Foto: YouTube screenshot

- Istina je da sam pozvao Vesnu na žurku, jer smo ostali u odličnim odnosima posle raskida. Vesna mi je draga, odličan je prijatelj, često smo u kontaktu. O poklonu koji je moj sin dobio od nje zaista ne bih pričao - rekao je biznismen.

Pink.rs

#Vesna Zmijanac

#dečko

#pevačica

#Željko Rstić

'