AKTUELNO

Nova pesma opisuje njhovu trenutnu situaciju!

Ovog nedeljnog popodneva, u emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'' u jednom fitnes studiju, reporter Nemanja Vujčić intervjuisao je Vesnu i Đoleta Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da Đole i u šestoj deceniji važi za jednog od najboljih frajera na domaćoj sceni, otkrio je kako to uspeva:

Ja kažem da treba da se vežba stalno, da se jača imuni sistem. A Vesna uvek ima neke inovacije, sprema se za leto - priča Đole, a na to se nadovezala Vesna:
Ozbiljno se pripremam da budem bolja na leto od Đoleta. Ne gubim nadu, treba parirati ovako zgodnom frajeru - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne smeta ništa na Vesni, uvek je lepa i zgodna, ne znam šta traži to još - dodao je Đole.

Osvrnuli su se i na svoju novu pesmu ''Lock Down''.

Nova pesma oslikava realnu situaciju mene i Đoleta trenutno. Statistika na Jutjubu je bitna i sve je bitno, jer onda shvatate šta publika želi od vas - dodaje Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole i Vesna imaju sina i ćerku, a sada su otkrili da li njihova deca vole da slušaju njihove pesme:

Adi ne sluša, a Laura obožava naše pesme, on je u tim godinama kad klinci ne slušaju roditelje. Za njega smo mi blam. Njegovi drugari su u fazonu ''Vau imaš pesmu koja je tebi posvećena ''Tata, treba da častiš''', a on je u fazonu ''Jao kako ste glupi, što ste snimili tu pesmu?'' - priča Đole kroz smeh.

Osvrnuli su se i na Vesninu ''TikTok karijeru'', po čemu je poznata mlađoj publici:

Ja trpim daveže, kad jedemo, bilo šta god da radimo, sve se pretvara u Tik Tok - prokomentarisao je Đole šaljivim tonom.
Ljudi me pitaju ''Je l' ste vi Vesna Đogani Tiktokerka?'', a meni se samo 20 godina karijere sruši pred očima - priča Vesna kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani