AKTUELNO

Veoma je uspešan u ovome!

Direktno iz Bosne, putem video-poziva, u program emisije ''Premijera - Vikend specijal'', ove nedelje uključio se legendarni pevač, Alen Islamović. Otkrio je kako provodi dane tokom pandemije izazvane koronavirusom.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacija je jako loša, blizu je i velika katastrofa, svaka pomoć koja bi došla Bosni prilikom vakcina je suho zlato, i nadam se da će Bosna izaći iz ove krize sa vakcinama. Nadamo se da će biti bolje - priča pevač.

Otkriva da je radoholik i kako provodi dane bez posla u muzici.

Ja sam čovek koji voli da radi, bez obzira da li su koncerti ili nešto drugo. Moja porodica živi u kavezu već godinu dana, ja sam u Bihaću, pa sam na farmi i sređujem kuću, dosta provodim u prirodi, tako da je sužen krug prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriv ai svpoj novi biznis.

To što sam ja posadio je suvo zlato. Moj lešnik je jako krupan, baš onaj koji koristi ferero, tako da smo uspostavili saradnju. Onaj donosi šubler da meri prečnik. To je posao budućnosti, od lešnika nema šta se ne pravi, od krema, pa do medicinske industrije.

Da li vas je neko od kolega kontaktirao za ovaj biznis?

Jeste, jedan od prvih klada sam posadio, Bregović me pitao i kaže ''Daj molim te 2-3 da posadim, imam mnogo veverica'' (smeh) - dodaje pevač.

A što se tiče muzičkih noviteta:

Nadam se da će se situacija smiriti, da krenemo koncerte. Ja sam se vakcinisao, išao sam na poziv dragih prijatelja iz Srbije i hvala od srca - klaže Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na svoj brak i decu:

To je brak, to je život, to treba postići i kad neko postigne ravnotežu žene i muža, oca i majke, mora da funkcioniše porodica. Moja supruga je sa ovih prostora, da bi što bliži bili sa ovim narodima ovde. Te su tako i ćerke izabrale taj deo života, bio bih tužan da su rasute po belom svetu - zaključio je Islamović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Alen Islamović