AKTUELNO

Pogledajte o čemu se radi!

Svake druge nedelje, u dobro poznatom terminu, "Viraliti" je tu kako bi sve ono najsmešnije, što je u proteklih par dana bilo viralno na društvenim mrežama, predstavio i ovde, u vašoj omiljenoj rubrici!

Naime, opšte je poznato da je Miljana Kulić zvezda najsmešnijih snimaka i kompilacija koji kruže društvenim mrežama kao što su Fejzbuk, Tviter i Instagram, a ove nedelje, snimak koji je definitivno najviše pažnje privukao, jeste njena replika Jovani Ljubisavljević koja se zbog svađe sa Stefanom Karićem osećala loše, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video - prilogu ispod ovog teksta.

Video: TV Pink Printscreen

Takođe, prijateljstvo već pomenute Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, podignuto je na nešto viši nivo, međutim, iako je među nespojivim karakterima bilo trzavica, Miljana i Kristijan su ipak uspeli da održe prijateljstvo koje je svima postalo i te kako zabavno.

Foto: TV Pink Printscreen

Na narednom video - prilogu koji ćete imati prilike da pogledate, možete se uveriti u jednu od Miljaninih masaža, koja najčešće više izgleda bolno, nego prijatno, a kako se Kristijan osećao tokom ove masaže, zaključite po njegovim reakcijama koje će vas nasmejati do suza!

Video: TV Pink Printscreen

Takođe, klip koji je za kratko vreme postao viralan, ticao se Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, čija ljubavna saga broji skoro više od godinu ipo dana. Kako je par pre izvesnog vremena stavio tačku na svoj odnos, među njima se ponovo rodila komunikacija, što je Maju potreslo, nakon čega je završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kao što je već pomenuto, komunikacija bivših ljubavnika, rodila se tokom žurke koja je održana u utorak, a dosetljivim fanovima, ovaj snimak poslužio je kao spot za jednu od popularnih pesama Željka Šašića. U nastavku pogledajte o čemu je reč.

Video: TV Pink Printscreen

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga