AKTUELNO

Nije mu bilo lako.

Darko Tanasijević, voditelj televizije Pink i novinar portala Pink.rs, nastavio je da ispituje Maju Marinković i Janjuša, a pozvao je i Aleksandru Nikolić da im se pridruži.

Aleksandra, kako se ti osećaš zbog ove priče Maje i Janjuša? - pitao je Darko.
Ne zanima me šta pričaju drugi zadrugari, ja znam šta pričam sa njim i šta osećam. Neko ko je bio sa oženjenim muškarcem, koga vara dečko da mi priča... To nisu kompetentne osobe. Ja sam sa njim imala jedan dogovor, ja sam mu rekla šta mi smeta. Odnos sa Majom, grljenje sa devojkama. On mi je rekao: "Ako to uradim, ti uradi šta poželiš". Sada sam saznala da se grlio sa njom - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije bilo grljenje - pravdao se Janjuš. Aleks.
Mene ne interesuje šta njoj smeta, kao što nju nije interesovala šta je meni smetalo dok sam bila sa njim - rekla je Maja.
Evo, opet je bezobrazna - dodao je on.
Nije poenta da li tebe interesuje, nego njega - istakla je Nikolićeva.
Ja sam bila toliko dugo sa njim, isto imam pravo, kao što ona ima pravo da bude ljubomorna - nastavila je Marinkovićeva.
Nemaš pravo - poručio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije fer da se grli sa njom, to nije fer i korektno prema meni, a ja sam bila fer, korektna i iskrena prema njemu. Ja sam se sinoć osećala odvratno, nikada ne bih želela da neko bude sa nekim iz inata sa mnom. Ako je to tako, to govori o toj osobi, a ne o meni. Ja sam iskrena u ovom odnosu, a ostali neka se zapitaju. Ja nisam htela da on sinoć vidi da ja plačem, to mu nisam rekla. Ne želim da bilo ko vidi da je meni teško. Zaljubila sam se, desilo mi se, ne znam šta da mislim. Ali ne želim da me neko žali i gleda kako ja plačem - rekla je Aleks.
Aleksandra se ovde zaljubila tri puta, mislim da je ovo sada najviše. Njene stvari od ranije su bile turbulentne. Sada ne da da je zagrlim... Ovo je stvarno... Imam još jedan dan u izolaciji da vidim šta se dešava. Ja danas nisam uradio ništa strašno... Nisam imao neke dodire, legla je i moja ruka je bila preko... Ovako sam stavio ruku, ona je tu ležala. Ja sam i Maji sve vreme govorio da hoću da nastavim odnos sa Aleksandrom - pravdao se Janjuš.
Ja se ružno osećam, odvratno. Prvi put sam se našla u ovakvoj situaciji, ovo mi se u životu nije desilo... Ne znam šta da mislim - istakla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je to Aleksandru izdvojilo u odnosu na Maju? - pitao je Darko.
Nije napravila tolika sr*nja u "Zadruzi", nije luda po tom pitanju, psihički je bolje, mirna je, kada se posvađa sa mnom, ona ćuti, ne histeriše. Ima nokte, a ne grebe. Devojka sa moje leve strane direktno vadi džigericu - rekao je Janjuš.
Ja sam uvek pričala da ona ima dobru dušu, ona je dosta smirenija od mene, ali mora da zna da sam i ja na početku bila vesela i mirna, dok nisu krenule turbulencije... Polako... Kako kaže Nataša Bekvalac, da sam bila bolja, ne bih bila tvoja - nadovezala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.