AKTUELNO

Cveletova sestra Zorana se oglasila za Pink.rs povodom događaja koji su sinoć uzburkali strasti na imanju.

U petak uveče, Jovan Cvijetić Cvele bio je suočen sa ni malo prijatnom situacijom. Naime, nakon što su odigrali "Igru istine", zadrugari su Cvijetića osudili da je ukrao deo nagrade, što je izazvalo revolt kod njega, koji je nakon okršaja sa ukućanima, imao duel i sa Anjom Todorović, njegovom devojkom.

Cvijetić je u ranim jutarnjim satima bio van sebe, te je sve vreme odgurivao Anju od sebe, pa je čak u jednom trenutku udarao glavom o zid, što je zadrugarku zaprepastilo. Anja je sve vreme pokušavala da ga smiri, te je i ona završila u suzama nakon verbalne rasprave koju su imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom, kontaktirali smo Jovanovu sestru Zoranu, koja je pobodom situacija koje su se desile, bila izričita.

Prvenstveno mislim da je on skroz pukao i da ga boli cela nepravda koja se tamo dešava. Mi kao porodica vidimo da mu je loše i uplašili smo se za njegovo zdravlje, pogotovo što mu i kosa opada. Nadamo se da će bar iole normalan izaći. Mislim da je Anja razlog svega toga što mu je loše. Jednostavno, ona ne ume da funkcioniše sama, ne zna lepo da odradi ništa i onda na kraju optuži njega, da bi skinula ljagu sa sebe, i to radi u svakoj situaciji - govorila je Zorana.

Foto: Jelena Simonović

Sve ovo što on tamo radi za nju, radio je i napolju. On sređuje, kuva, a ja sam bila očevidac svega. Ne želi da bude ispod njega i konstantno izmišlja razne priče da bi sebe podigla, jer i sama vidi da o njemu i zadrugari i javnost imaju dobro mišljenje. Jednostavno ona ne podnosi loše komentare i odmah upada u depresiju, pa izmisli neku stvar, samo da bi Cvele bio gori od nje. Sve stvari koje je rekla za njega nemaju veze sa vezom - zaključila je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga