AKTUELNO

Roditelji razočarani!

Voditelji Kendi i Panda su večeras u emisiji ''Pitam za druga'', na ''RED'' televiziji ugostili bivšeg zadrugara, Danijela Višića, koji je odmah po ulasku napravio haos, međutim to mu nije pomoglo da opstane do kraju u ''Zadruzi 4''.

Foto: Red TV

Osvrnuo se na ponovo aktuelnu ljubavnu aferu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Maja i dalje voli Janjuša, šatro je sa Čorbom samo da bi pravila Janjuša ljubomornim, nonstop gleda Janjuša. Ali nije ni Janjuš da ne gleda, i on dobaci nekad nešto njoj. Ima on te tripove, a pravi se da ga ne interesuje. Priča kako ju je preboleo, međutim voli je, Aleksandra mu je sprdnja. Vraća Maji za ono što mu je radila sa Čorbom. Maja je dobra, tu je da ispoštuje sve. Ne bih ja da me Maja ispoštuje, nije ni Miljana moj tip, moj tip je Anja - priča Višić.

Foto: Red TV

Progovorio je i o svojoj ljubavnoj vezi sa Miljanom Kulić.

Ja sam hteo sa Miljanom da budem drugar, a ona je htela da pravi Zolu ljubomornim i ja sam pristao. Ne bih komentarisao kako se ljubi... Loše, centrifuga radi na maksimum - kaže on.

Otkriva kako je uspeo da joj odloli pod dejstvom alkohola.

Trudio sam se da je obuzdam i da je smirim. Naravno da nisam bio uzbuđen, nisam želeo to. Međutim ona je previše navalentna i bez alkohola, hvala Bogu, ništa se nije desilo - rekao je bivši zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo kako su njegovi roditelji reagovali na vezu sa Kulićevom.

Moji su razočarani zbog veze sa Miljanom, bio sam u hotelu kada sam izašao, tek sada sam se vratio kući. Ne mogu da veruju da sam ih obrukao - zaključio je Danijel.

Autor: M.M.

#Danijel Višić

#Miljana Kulić