AKTUELNO

Kojić je navodno stvari ukrcavao u kombi beogradskih registracija.

Proteklog vikenda Igor Kojić (33) viđen je ispred zgrade u kojoj živi Severina Kojić (48) na zagrebačkom Kozjaku. Kako tvrde očevici, suprug pevačice iseljavao je stvari. Vukao je kofere i odela na vešalicama. Stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija. Severinin PR tim tvrdi da je stvari iseljavala nećakinja pevačice Mia Popović.

- Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom preselila preko puta Severinine zgrade - tvrde iz PR tima pevačice.

Foto: Instagram.com

Dodali su i da je Severina tokom vikenda 'snimala više kampanja'. Ovo je drugi put da je Igor viđen ispred Sevine zgrade pošto ga tamo nisu videli gotovo godinu dana. Prvi put viđen je na Kozjaku pre nekoliko nedelja. Nije poznato je li tad ušao u stan pevačice.

Foto: Instagram.com/severina

Tokom proteklog vikenda, tvrde očevici, selio je stvari iz njena stana na zadnjem spratu zgrade satima. Nagađa se kako se Igor vratio kući u Beograd.

Seve i Igor i dalje se prate na društvenim mrežama, ali ništa jedno drugom ne lajkuju. Ne ostavljaju ni srca, ni komentare niti objavljuju zajedničke fotografije, dobar deo zajedničkih fotografija su izbrisali.

Autor: M.K.