AKTUELNO

Ne prestaje da šokira!

Nakon razvoda od Jugoslava Karića, Elena Karić se nastanila u devojačkom kraju, a susedi je često viđaju kako sa ljubimcima izađe u obližnji park ili ode do svog restorana.

Dizajnerka enterijera Elena Karić, koja se nedavno razvela od Jugoslava Karića, nedavno je otkrila da gradi kuću na Kosmaju, a do tada život je nastaviila u nekretnini u samom srcu Beograda. Starosedeoci su otkrili da je naslednica Verice Rakočević tu išla i u osnovnu školu.

- Nakon razvoda, Elena se očigledno vratila u devojački kraj, sve češće je viđamo ovde! Tu je išla u osnovnu školu, odrastala je u srcu Beograda. Sada često prošeta, napolju je sa psima i svi je odmah prepoznamo. Imamo tu mesto gde se okupljamo godinama i često je uočimo. Upadljiva je, ne može čovek da je ne uoči. Dugo je nisam video, ali atraktivna je i dan-danas, ostalo joj je te devojačke lepote, iako je u neku ruku ekscentrična. Izađe ispred zgrade u bundi, pidžami i vunenim čarapama. Dosta se promenila, pričaju da se bavi nekim obredima, svašta ljudi govore. Ko će znati šta je istina - otkriva gospodin, a iz obližnjeg kafića konobar pokazuje gde su Elena i Verica donedavno imale stan:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Majka joj tu ima atelje u koji je pre korone često dolazila, nekad sama a nekad u pratnji Veljka. Njih dve su imale i prostran stan u neposrednoj blizini, iznad restorana ovde preko ulice, koji su pre nekoliko godina prodale. Verovatno su prilično inkasirale, retko ko može da priušti sebi „gajbu“ na ovakvoj lokaciji, samo buržuji. Elena je jedno vreme u njemu i živela, često se čula buka, muzika. U tom periodu sam je često viđao, neobična je i ima neobičan stil, dosta se razlikuje od ove današnje mode. Šta znam, ima novca, svašta može da priušti, nekad to i nije dobro. Sada se vratila ovde u stari kraj, ali to će joj verovatno biti privremeni dom dok se na sagrdi kuća na Kosmaju. Živi tu u jednoj trospratnici, gde renta nije mala.

Kako dalje saznajemo, u ovom delu grada, koji Elena očito voli, napravila je i restoran.

Foto: Andrej Nihil

- Viđam Elenu, i sinove sam joj viđao ovuda, tu joj je restoran blizu pa se okupljaju. Valjda se tu i hrane, koliko sam shvatio, sve od namirnica koje se koriste je organsko, vode računa. Dečaci su fini, vaspitani, stalno raspoloženi. Ne umem da ih razlikujem, ali rekao bih da sam najstarijeg najčešće i viđao - priča čovek kojeg smo zatekli u neposrednoj blizini zgrade u kojoj Elena trenutno živi:

- Napravili su idealan balans. Borave na Kosmaju, pričaju komšije da je Elena sada dosta zauzeta oko tog novog imanja i kuće, a kad se zaželi gužve i grada ona dođe ovde u centar. Naravno, sada verovatno više vremena provodi ovde, dok sve to bude gotovo. Verovatno će ona taj novi dom i uređivati, koliko sam shvatio, time se bavi.

Autor: M.K.

#Elena Karaman Karić