AKTUELNO

Njihov brak traje već devet godina, a oni imaju troje dece.

Naš bivši košarkaš Peđa Stojaković oženjen je nekadašnjom grčkom manekenkom Alekom Kamilom, koja važi za jednu od najlepših žena svih sportista.

Brak Peđe i Aleke traje devet godina, a oni imaju troje dece. Dugodišnja veza pre venčanja, svadba u u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu obeležila je ljubav, kako su ih grčki mediji nazvali, najlepše srpsko-grčkog para.

Foto: Printscreen Instagram

Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu - bila je iskrena pre nekoliko godina Aleka koja je svoju manekensku i karijeru modela zapostavila upravo zbog svog voljenog.

Međutim, da njena uloga supruge Peđe Stojakovića nije nimalo zanemarljiva u američkoj javnosti dokazuje i to što je jednom prilikom proglašena za jednu od dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi. Ujedno, Aleka svesrdno pomaže Peđi i u vođenju dečje fondacije koja nosi njegovo ime.

- Dolazim iz zemlje gde sam video mnogo mališana koji pate i zato ću uvek založiti svoje ime i uticaj da pomažem deci širom planete - rekao je Peđa.

Autor: M. K.

#Košarkaš

#Manekenka

#Predrag Peđa Stojaković

#supruga

'