AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti!

Nakon snimka na kojem je prikazano kako se mire i razgovaraju Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, Milan Milošević je pozvao Janjuša da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Maja drugačija, ja nikada ne bih ovako reagovao, ona nije dobro, ona treba da se izvadi iz situacije. Ljudi ona nije dobro njoj treba pomoć. Ja sam rekao da ona mora da bude iskrena, ona to neće biti - rekao je Janjuš.
Ona nikada nije iskrena, ona dok on priča priča sa mnom o Čorbi. Janjuše ne smeš da pređeš preko ovoga, teraj je u ku*ac - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam prešao preko ničega, ja sam samo pokazao koliko sam voleo nju, a sve sam izgubio zbog nje. Ovo mi je najteži period, ja sam skontao u glavi da nema tu sreće, ne vodi to ničemu. Ja jesam nju zavoleo, kada sam je zagrlio sve me je stiglo, da sam izgubio sve, ženu, porodicu. Ispao sam ne znam ni ja šta, a ona je meni priredila sve loše. Da nisam bio u izolaciji sve mi se vratilo. Neću ja da se mešam sa Čorbom, Maja je kriva za to, ona je to potencirala. Ja sam joj rekao više pita da ne laže, da ne laže mene, i da poštuje sebe, ali ona to ne radi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga