AKTUELNO

Doživela totalnu promenu!

Pevačice Brankica Celabović, poznatija kao Ella B, bila je velika zvezda devedesetih, kada je svojom muzikom obarala rekorde svih muzičkih top lista.

Foto: Printscreen YouTube

Iako su pesme lepe plavuše postali veliki hitovi, ona je odlučila da napusti muzičku karijeru i odseli se iz Srbije. Naime, Brankica se zaljubila u jednog od osnivača grupe "Beat street", Ljubomira Celabovića, a svoju ljubav su krunisali brakom na jako neobičan način. Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u rijaliti emisiji, dok ih estrada više nije zanimala.

Foto: Printscreen YouTube

Danas ovaj bračni par živi u Štutgartu i imaju četvoro dece, Kristijana, Aleksandra, Danijela i Tamaru. Na novoj životnoj adresi započeli su i potpuno nove karijere, a kako kažu, deca i ne znaju kakvu popularnost su uživali u mladosti.

- Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put - rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

- Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Njeni vanvremenski hitovi, kao što su ''Ajkula'', ''Gori'', ''Oglas'', i danas se puštaju na žurkama sa temom ''Devedesete''.

Autor: P.R.

#Ella B