AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Svetislav Bule Goncić glumačku karijeru započeo je na daskama Ateljea 212, a danas predano radi na funkciji direktora ustanove kulture Vuk Karadžić, gde je i ugostio ekipu emisije ''Premijera''.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom pandemije daje podršku glumcima širom Srbije i ohrabruje kolege da koronaviruas ne utiče na kulturu i ne može da poljulja ono što je beg od stresa i loših dana, pozorište.

Pozorišta su za razliku od sveta otvorile vrata i zadržale mogućnost da ljudi dožive neku sliku, naravno uz mere kriznog štaba - istakao je Bule.

Ističe da uz poštovanje mera kultura nikome ne može da naškodi. Jedna od omiljemnih mu je nagrada ''Ćuran'' na danima komedije u Jagodini. Kada pogleda iza sebe nema neostvarenu poslovnu želju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam mator da budem ambiciozan, kad sam bio mlad bio sam glup. Igrao sam to što je bilo ispred mene, i što su me pozvali da radim. Lenj sam - dodao je on.

Otkrio je koju ulogu mora da izdvoji od ostalih:

Uloga u predstavi kod čuvene Soje Jovanović, ''Neki to vole vruće''. Tu nosim haljinu i štikle 46, ali to je veliko zadovoljstvo i publike i nas, igrali smo sigurno 500 puta već. To je obeležilo moj život, i kolega i svih koji učestvuju u toj predstavi - zaključio je glumac.

Autor: M.M.

#Svetislav Bule Goncić