AKTUELNO

Emotivno!

Popularni pevač Sloba Radanović ne krije koliko mu nedostaje otac Dušan, koji je preminuo 31. decembra 2019. godine. Vreme ne leči bolne rane, o čemu svedoči i nova Radanovićeva objava na Instagramu gde je podelio staru fotografiju sa ocem, kao i dirljive reči, dok je u pozadini išla pesma posvećena njemu.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

- Otac nije sidro koje nas zadržava, niti jedro da nas negde odvede, već zvezda vodilja čija ljubav nam pokazuje put - napisao je popularni pevač.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Sloba Radanović je poslednjeg dana pomenute godine objavio da mu je otac preminuo i na Instagramu se od njega oprostio potresnom porukom.

- Neka mi te anđeli čuvaju, najbolji moj tata. Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si medju najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj OTAC, u pravom smislu ge reči! Počivaj u miru. Mnogo te volim. Najviše na svetu... Nedostajaćeš mi svakog dana. Tvoj sin - napisao je tada Sloba.

Autor: D.T.

#Dušan Radanović

#Sloba Radanović