AKTUELNO

Ovo svi komentarišu na društvenim mrežama!

24. marta navršilo se tačno 22 godine od bombardovanja nekadašnje SRJ od strane Nato pakta. Protiv bombardovanja, u znak protesta i solidarnosti, te 1999. godine na Trgu republike u Beogradu bili su organizovani zajednički koncerti naših velikih zvezda, a svaka od njih nosila je posebno obeležje - takozvani "target", kojim su simbolično bile žive mete agresoru.

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Slavković, Dragan Kojić Keba, samo su neki od naših velikih zvezda koji su pevali na Trgu i time još jednom pokazali hrabrost ali i lojalnost državi i narodu kao i patriotizam. Ceca je, naravno, na ovaj nastup došla u pratnji svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a snimak na kom su njih dvoje danima kruži internetom.

Foto: Printscreen YouTube/SrbijaForumNet

Nije bitno koja je sila ispred nas, sa kakvim namerama. Najbitnije je šta mi branimo, koje su svetinje u pitanju, a jasno je svima da je to Kosmet, jer je to srpska zemlja, srce Srbije i svi ćemo ga branti - rekla je Ceca, a zatim je usledio kadar na kome se ona i pokojni Arkan drže za ruke i igraju zajedno.

Pogledajte, na 3. minutu i 22. sekundi:

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović