AKTUELNO

Izgubila veru u ljubav!

Kod Kendija i Pande u emisiji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji, gostovala je bivša zadrugarka i modelsica, Dragana Mitar.

Foto: Red TV

Osim po atraktivnom izgledu, Dragana je poznata i po svojim turbulentnim ljubavnim odnosima, što u rijalitiju, što van njega. Ona je ovom prilikom odgovarala na pitanja sa Instagrama, a jedno od njih je glasilo: ''Kako je Edo?''.

Nisam u pšrošlom životu, samo u sadašnjem i budućem. Ne znam stvarno, nismo u kontaktu, vodim svoj život ne vraćam se na prošlost, lepo mi je - istakla je Dragana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram

A evo šta kaže na glasine raznih ljudi koji su ih navodno viđali zakjedno u skorije vreme.

Jeste, mene svi svugde sreću. Ja ne mrzim nikog, mogu sa svima da ostanem u okej odnosima, ali nisam ni sa kim u vezi. Edo je ostao moj rijaliti drug, bili smo rijaliti prijatelji u Zadruzi. Neću da se mrzimo, širimo ljubav i pozitivnu energiju. Trudim se da nikome trenutno ne činim loše stvari, smirila sam se. Nekad je bolje ćutati. Uvek ima udvarača, ali ja sam rešila da se fokusiram na sina. Ne verujem više u ljubav, toliko sam se puta razočarala, ne kažem da sam nesrećna žena. Sijam, sama sam, lepo mi je. O bivšima sve najbolje - zaključila je Dragana.

Autor: M.M.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić