AKTUELNO

Nije ništa prećutala!

Pevačica Dragana Jana Todorović već decenijama je na estradi, a poznata je i kao neko ko na veseljima uvek dovede atmosferu do vrhunca. Ona je sada iskreno progovorila o životu tokom pandemije, ćerki, ali i čuvenom dvorcu o kom se toliko pisalo i pričalo.

Foto: Pink.rs

- Ja sam neko ko je mnogo radio, ja sam mislila da će ovo kraće trajati. Kako vreme prolazi, ja ne znam šta ću sama sa sobom. Hvala Bogu mi smo mnogo radili, ali ako potraje, neće valjati. Bili smo na okupu, imamo jednu ćerku i uvek smo birali destinacije gde možemo da uđemo bez karantina, Egipat, Dubai, moram da budem iskrena - nije to nešto previše koštalo. Imam antitela i mislim da ću se vakcinisati - kaže ona i priznaje da li ima ljubomore na estradi:

- Ljudi zadovoljni karijerama i životima nemaju razloga da budu ljubomorni. Postoje prijateljstva, družim se sa ljudima sa kojima radim, Tanja Savić, Sandra Afrika, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, sve te devojke kojima mogu da budem mama. One mene poštuju kao majku, tu su i da pitaju i kad dobiju nove pesme ja sam ta koja podržava - ističe pevačica i otkriva da li zaista ima dvorac u Nemačkoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam ja. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pesmu, to je dvorac mog svekra, kupio ga je pre pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelepo je tamo, zaista - zaključuje Jana.

Autor: N.V.