AKTUELNO

Iskreno do samog kraja!

Nakon što je definitivno izbačen sa velelepnog imanja u Šimanovcima, Danijel Višić je imao priliku da ostavi pismo svojim dosadašnjim cimerima, i nekoga od najbližih iz Bele kuće, imenuje za gazdu koji će gazdovati imanjem tokom nedelje ispred nas, a pre toga, on je obavio kratak intervju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Zašto si se povukao? - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam, sve mi je falilo. Na početku je bilo zanimljivo, tada je bilo i ono sa Tomovićem. On je prišao kao stariji, rešili smo da spustimo loptu. Nije išlo da se mrzimo. Stajao sam iza toga što sam rekao, napadao me je iznenada, i dok sam izašao... Promenio sam mišljenje ipak dva meseca je tu - govorio je Danijel.
A još o nekima, ko te razočarao? - pitala je voditeljka potom.
Svi koji su mi kao bili iritantni su mi bili okej. Tomović, Car sa kojim sam mislio da će biti haos - dodao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan? - nastavljala je voditeljka.
Sa njim sam bio najbliži. A najveća greška mi je bila Miljana, a mogao sam Aleksandru, Ivanu...Aleksandra je odmah htela u rehab, ali nije mi se svidela, za Ivanom sam odlepio, sve je bilo savršeno. I onda je Aleksandra ustala za crnim stolom, ljubomorna, i rekla kako ja muvam sve po kući, pa se Ivana razočarala. Miljana je greška, a na nju sam pao posle pet piva. Imala je Miljana harizmu i sve, ali sma shvatio da neću i da ne mogu - rekao je Višić.
Sa kim ćeš se čuti posle? - bilo je naredno pitanje.
Dragana, Anja, sa Anjom je bilo flerta i svega. Ja nisam takav dečko da mu skinem devojku, mi smo se dogovarali da ćemo pričati kada izađemo. Ne želim da me on gleda sa njom - govorio je Višić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga