AKTUELNO

Rekao sve što mu je na srcu!

Voditelj Darko Tanasijević ove većeri ima još jednog gosta. Nakon zanimljivih sagovornika koji su otvorili nove teme i poglavlja na velelepnom imanju, on je prazgovarao i sa Stefanom Karićem koji sigurno ima toliko toga da kaže o vezi sa Jovanom Ljubisavljević.

Naš problem je to što ne možemo da razumemo jedno drugo. Ne znamo ko je tvrdoglaviji, udario tuk na luk, a naša najgora zajednička osobina je tvrdoglavost. Nekada imam utisak da se takmiči, jer me ljudi vole. Sa svima sam korektan, tu sam za svakoga. Ja sam tu za nju, ali kada radi neke stvari... Ona ima te neke sličnosti sa pričom sa početka, kada su je razvlačili, imala je nervne slomove zbog određenih situacija za koje ona tvrdi da se nisu desile , pa je sada buni što druge, sa sličnim pričama, ne napadaju - govorio je Karić.
Šta ti najviše smeta? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa tvrdoglavost, sinoć sam joj sve što mi smeta rekao, a ona meni ne priča šta joj smeta. Možda je to zbog mojih reakcija. Ne znam, ona ako brine, treba da zna šta mi smeta, a ne da je boli uvo. Non - stop mi je... Izgleda da ćemo nekim pismima morati da se čujemo. Video sam i moje ružne reakcije, ali ja nikada nisma tako brzo reagovao, ja izdivljam, i stvarno loše izgleda - dodao je.
Koliko ti znači? - pitao je potom voditelj Darko.
Imao sam neke poglede ka budućnosti, kvalitetna je, pametna, svidela mi se, ali nije kao na početku. Matora je rekla da joj nije jasno kako se brinula zarad te veze, ćutala je. Kao da joj sada nije stalo, kao da joj nije stalo do nas. Ja ne verujem, ali može tako da se gleda - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se non - stop breca, samo Miću ponekad sasluša. Ona odmah skače, breca se, ona izgleda u glavi ima neke, kao, ostalo je još tri meseca, pa će sada kao da nam j*be majke. Mislio sam da ćemo imati taj neki... Mnogo je..I sa Vladimirom usto, ja mislim da joj se svideo, jer kada ti neko pruža pažnju... Zašto mene ne spajaju sa drugim devojkama? - dodao je Stefan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga