AKTUELNO

Šok!

Bivši dečko misice Jovane Ljubisavljević, Luka Pojužina prvi put stao je pred kamere i u emisiji ''Pitam za druga'' na RED TV-u i progovorio o raskidu, evo šta je imao da kaže!

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si spomenuo da ljudi traže da vide ženu od Ša, kako gledaš na tu situcaiju jer je i on ostavio ženu javno u rijalitiju?
Slabo ja pratim, ali svakako nije lepo što je ostavio ženu i to je njegova stvar! Anđela znam od pre, trenirali smo kao mali! On je u početku pričao sa njom o meni i setio se mene, Jovana je lepa devojka i normalno je da je možda bacio oko. Sa Borom sam trenirao kod privatnog trenera, ali ne znam da li me se seća - odgovorio je Luka.

Nakon što je prokomentarisao poznanstva iz Bele kuće, Luka se osvrnuo na komentarisanje klipova Jovane i njene priče koliko ga voli, kao i njenih odnosa sa drugim zadrugarima.

Da li ti je zamsetalo kada je Vladimir nju odabrao za omiljenu i kada je otišla u hotel? - rekao je Luka.
Mislio sam da će da ode, jer je to deo igre i meni je to okej! Tamo treba imati nekoga da porazgovarate o svemu i to mi je u redu. Bilo mi je teško kada je napadaju, ali ne znam šta sam mogao da uradim. Oni su bili unutra i nije mogla da pobegne od njega, i napolju je dosta jaka i voli da priča - otkrio je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga