AKTUELNO

Poznate ličnosti u strahu!

Bez obzira na to što je veći deo ekipe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, uhapšen, preostali članovi klana u njegovo ime zovu žrtve, prete im i uteruju dugove, a na među mnogim metama su i Tamara Đurić, Rade Petrović, Kimi...

Foto: objektiv/ Vlada Šporčić

Deo navijačke grupe Principi, koju je formirao Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen pre skoro dva meseca. Kako mediji saznaju, oni nastavljaju sa pretnjama, ucenama, uvredama i uterivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti. Koliko je deo ovih "navijača" bahat, govori i to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa. Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa "da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine". Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: "Još malo ide epizoda upoznajte poznate", nakon koje su objavljeni telefonski razgovori između "navijača" i poznatih ličnosti.

Foto: Pink.rs

Prva na udaru našla se medijska ličnost Tamara Đurić, koju su optužili da navodno duguje 200 evra Veljku Belivuku.

Hoću da j.... i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? - pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Sudeći po objavama na Instagram profilima navijačkih grupa, tu se nisu zaustavili, pa su pozvali i Radeta Petrovića, koji je bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk.

Foto: Printscreen YouTube

- Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l’ planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? - pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara:

- To je za mene kraj odavno.

- E, to mi je bitno da sam čuo, da si i dalje slepac kao što si i bio - odgovorio je muški glas, posle čega je razgovor prekinut.

Autor: P.R.