AKTUELNO

Glumac iskreno ispričao kakvo detinjstvo je imao!

Glumac Goran Bogdan pažljivo čuva od javnosti svoj privatni život i emotivni status i izbegava da priča o tome za medije, ali je konačno jedan deo ipak rešio da otkrije.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Naime, kada su prošle godine mediji pisali da je raskinuo vezu sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, njih dvoje su to demantovali pojavljivanjem na jednom eminentnom filmskom festivalu, a sada je priznao i da li porodica očekuje da se uskoro oženi.

Ko mene može naterati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo - rekao je Goran.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Poznati glumac takođe je otkrio da ima petoro braće i sestara, te da je odrastao u posebnim uslovima.

Nas je bilo osmoro sa mamom i tatom. Ali nikad se nismo svađali i tukli kao deca, to je buržujski običaj da se brat i sestra biju, kad je malo dece. Ovo je samo da se najedeš i preživiš. Međutim nikad nismo bili gladni, imali smo prostora za normalan život – rekao je glumac i dodao da ga popularnost ne zanima.
Jako sam socijalan i društveno biće, ali isto tako volim svoje prostor gde odem da se osamim. Nikad me nije zanimala popularnost, zanimalo me je kopanje po sebi, što ovaj posao pruža - ispričao je iskreno Bogdan.

Foto: Beta/Maja Medic

Autor: P.R.