AKTUELNO

Nije joj lako!

Pevačica Milena Plavšić razgovarala je sa Nemanjom Vujičićem u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", a ovom prilikom otkrila je kako živi šest meseci pošto je izgubila supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena se prvo osvrnula na Nemanjinu konstataciju da je bila jedna od najvećih zvezda '70-ih i '80-ih, te istakla da političarima nije pevala.

Nisam ja bila baš naj, naj, zna se ko je bio u prvim redovima, ali drago mi je što sam dugo na estradi i što sam svoje ime zadržala do dana današnjeg. Bez ijedne mrlje u karijeri, to je mnogo važno kada sam ja u pitanju - rekla je Milena, pa otkrila kome je pevala od najimućnijih ljudi:
Ja nisam pevala političarima, nisam volela da se mešam tu, ai imam razvijen stav o tome. Pevala sam narodu, političarima nisam, kada je krenulo da se za mene zna, volela bih da sam upoznala Tita. A volela sam mnogo Jovanku. Mnogi su plakali za Titom i ne odričem se tog svog stava, ta zemlja je bila jedna od najlepših zemalja na svetu, uređena, divna, bezbedna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je potom ispričala koliko joj je bilo teško da život nastavi bez supruga, koji je preminuo pre šest meseci posle kratke borbe sa bolešću.

Posle smrti muža sam bila utučena, biću to celog života, ja razmišljam svaki dan o njemu. Sada će 12. šest meseci, ja sam razmišljala čak i da ostavim pevanje, ali znam da on to ne bi voleo. Još ne mogu da se naviknem da sam sama, da njega nema. Bio je bolestan tri i po meseca pred smrt, bio je zdrav i prav i tako brzo otišao. Nadali smo se da će se desiti čudo, ali lekari su mi pričali da je pri kraju, a ja sam njemu govorila drugu priču. On je znao od čega boluje, nadao se da će da poživi. Poslednjih sedam dana je bio u bolnici, osmog je umro a čak i da je hteo nešto da mi kaže, nije mogao. Nisam se tome nadala da će tako brzo da umre. Moj život se promenio posle njegove smrti, nemam više ni želja ni radosti. Nastaviću posao koliko mogu i imam snage da radim i to je to. Jedino mi je zadovoljstvo da odem na grob. Teško mi je da pričam o tome, a ne mogu da izbegnem da me pitaju

Foto: Instagram.com/milena__plavsic_official

Autor: N.V.