AKTUELNO

Priznala sve!

Voditeljka Nina Radulović, jedno od lica TV PInk, već neko vreme nije na malim ekranima, a za to je imala veliki razlog. Naime, ona je imala operaciju kojoj je morala da se podvrgne kako bi se rešila bola koji ju je dugo mučio.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Nina je operisala diskus herniju, a za "Premijeru - Vikend specijal" oglasila se iz svog doma i otkrila šta se sve desilo i kako se oseća.

Ja sam pred Novu godinu morala da se podvrgnem operaciji diskus hernije. Urađena je endoskopski, to je metoda koja je najbezbolnija. Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata, probudila sam se bez bolova. Konsultovala sam nekoliko neurohirurga, ali njihov savet da nece prestati bolovi ako se ne operišem doprinelo je mojoj odluci da to uradim u ovom času. Posle operacije, tu noć ste već na svojim nogama, možete da hodate, sednete bez bolova, svi koji su imali ove probleme znaju o čemu pričam. U banji sam provela tri nedelje na rehabilitacijama. Ja sam sve ispoštovala i nadam se da se uskoro vidimo - poručila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.