AKTUELNO

Raskrinkana do srži.

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje koje je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio bilo je za Teodoru Bilanović, a u vezi prepiski sa Kenanom Tahirovićem, nakon čega je izneo da je dobar deo komunikacije inicirala ona, a onda je pozvao Minu Vrbaški, koja je pročitala njihovu konverzaciju.

Bilo je nametnuto da je njegova veza rijaliti, i da je to nameštena priča. To apsolutno nije tako, posle čega izlaze Teodorini klipovi da se pere preko nje. U suštini, ja smatram da je Kenan apsolutno čist u svemu ovome - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa tobom ću ozbiljno da se pozabavim. Ona je ovde rekla i sve znam napamet. Ta tema uveče kad je potegnuta, htela sam sama da ispitam. Rekla je da on nije otvoreno flertovao s njom i da on preko naše veze plovi u rijaliti - rekla je Rialda.
Drugi put kada je bila igra istina, rekla sam da nema potrebe da se pokreće ta tema. Onda kad je bila podela budžeta, on meni... - govorila je Teodora.
Znaš li koja je dubina svega ovoga što si uradila?
Ja sam kriva za njihov raskid, i hoću da nastavim svoju priču - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvukla si nešto iz konteksta, i ti si izvukla krucijalne rečenice koje su krive za raspad jedne veze? - pitala je Dušica.
Ja sam rekla da sam ja izvukla, da je to moje mišljenje. Evo ne znam, sve sam slagala, sve je u redu. Poenta je što se on dopisivao sa mnom, ja sam slobodna devojka - govorila je Teodora.
Ne znam šta je htela da postigne ovim. ustvari i te kako je postigla, sje*an sam, ne znam šta da radim, jer ne mogu da dokažem stvari koje nisam uradio - rekao je Kenan.
Nakon dva meseca si imao milion puta da me pitaš, a ti na dodeli budžeta me optužuješ da sam predala prepisku. Kako možeš da tvrdiš da sam ja to predala. I to je bilo moje mišljenje, a to što se oni posvađali nema veze sa mnom. Ja sam sa njim imala konflikt, ne sa vašom vezom rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga