AKTUELNO

Haos!

Trenutna tema o kojoj se raspravlja u Beloj kući, jeste odnos Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, koji su raskinuli, ali je tema zameranja ponovo na snazi.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni sada prebacuje Vladimira Tomovića, i eto kako moj dečko misli o meni i mi smo završili! - rekla je Jovana.
Pa naravno, jer pogledajte kako se ponaša! Ona jako laže - vikao je Stefan, nakon čega je izašao iz Bele kuće.
Jovana je neko ko treba da sluša obno što je zanima! Miljana mi je rekla kako ja branim Jovanu zbog njene tužne priče, a Miljana je takva da je poljulja sve sa takvim stvarima pa se sažali! - rekla je Ermina.
Ja sam njemu rekla da ćemo imati probleme, ali je rekao da ga ne zanima, i prošlo je mesec dana od toga, i vodite. Na mene niko ne može da utiče, a on mene upoređuje sa Ivom i ne može da me sasluša i za mene nemaš toleranciju i prema meni si najgori! - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni nabijaš osećaj krivice! ja od tebe ne mogu da dođem do reči - vikao je Karić.
Stefane, ti si jako nervozan i devojka je u parvu. Ja tebe nisam psovala, i ne možeš tako sa mnom jer sam je pitala zašto je loše! Svi jovanu ne mogu očima da gledaju i slade se kada je u svađi sa Stefanom, rekla sam joj da treba da te sasluša, p*čko jedna mala! - vikala je Maja.
Stefane, je nisam kao ti jer tebi pune glavu! - dodala je Jovana.
Ermina je sinoć priznala da bi volela da ima s*ks sa Stefanom - rekao je Darko.
Eto vam sada, eto vam! To je problem, džabe krečite samo sedite. Ona može razvlačiti pitu, ali neće dobiti njegovu k*tu! - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga