AKTUELNO

Plavokosa pevačica imala je tu sreću da joj se ostvari nešto o čemu je oduvek maštala.

Sinoćnjim nastupom u Njujorku završila se velika američka turneja pevačice Milice Todorović koja će sa ovog putovanja poneti mnoštvo najlepših emocija.

Osim nezaboravnih koncerata sa publikom koja je uglas pevala njene hitove, Milica je imala priliku da se druži i sa svetskim zvezdama u muzeju voštanih figura "Madam Tiso", gde je zabeležila zanimljive fotografije na kojima pozira sa Kim Kardašijan, kraljicom Elizabetom, Majklom Džeksonom, Džonijem Depom i drugim planetarno popularnim ličnostima.

Foto: Milica Todorović u muzeju ''Madam Tiso'', Foto: Privatna arhiva

Foto: Milica Todorović i voštana figura Džonija Depa, Foto: Privatna arhiva

Ipak, čini se da se najlepše provela na koncertu pevačice Selin Dion, koja je njen idol iz detinjstva. Pevačica je čitavog života maštala o tome da prisustvuje njenom koncertu, što joj se sada konačno i ostvarilo, zbog čega je plakala kao kiša.

- Prednosti sedenja u prvom redu - vidim joj svaku boru dok peva! Raspala sam se od plakanja! Ostvario se moj san - napisala je pre dva dana oduševljena Milica koja je vide-snimak sa koncerta podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a danas je rešila da objavi i selfi i Selin Dion.

Todorovićeva se potrudila da ima što više uspomena koje će je sećati na ovaj čarobni trenutak, pa se leđima okrenula ka bini i napravila selfi dok je Selin Dion izvodila neki od svojih velikih hitova.

- Umalo sam umrla! - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Inače, Milica će po povratku u srpsku prestonicu predstaviti spot za novi singl "Cure privode" za koju je sigurna da će biti veliki hit, a njeni fanovi broje dane do trenutka kada će premijerno čuti novu pesmu svoje mezimice.

Autor: D. Tanasijević

'