AKTUELNO

Ništa mu ne veruje.

Drugi klip koji je prikazan u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Sandre Rešić i Kenana Tahirovića o problemima u vezi sa Rialdom Karahasanović, koji su nastali i zbog Teodore Bilanović, koja je iznela sinoć kako ju je Kenan muvao i pre ulaska u "Zadrugu", kao i kada je izašao zbog sahrane svog oca.

Marko Đedović se javio za reč.

Ne verujem ni Teodori ni Kenanu. Priče se previše razlikuju. Mada ne verujem da je Kenan toliko budala da je neke stvari radio. Ne treba ni jednu, ni drugu stranu da skroz držimo. Juče smo uzeli jednu stranu kao ispravnu. Ne možemo da budemo sigurni ni da je ona skroz ispravna, ni da je on. Možda je Kenan stvarno rekao, možda je Teodora bila ljuta... Tu sad moramo da razdvojimo stvari. Razmišljao sam, nešto mi je nenormalno da neko izađe i napiše da mu je devojka u rijalitiju igra... Sve i da je tako... Da je neko tolika budala da tako napiše... - rekao je Đedović.
Indirektno je pljuvao Rialdu, da mu nije bitna, da zato ne skače za nju, kao da mi se pravda što je sa njom, to je sve rijaliti... - pričala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj objašnjavao ponašanje svoje, kako sam ja miran, zašto ne skačem, kako je Rialda drugačija i skače na svaku i svađa se - pravdao se Kenan.
A meni je samo rekao da mu se javila da joj izjavi saučešće, da su još nešto - rekla je Rialda.
Svejedno, on je izašao napolje, išao u šiša bar, otac mu je umro, a on je stigao i da se javi Teodori - urlala je Miljana Kulić.
Ja sam izjavila saučešće, on se zahvalio, rekao da je dobro da se drži, onda je počeo da priča o rijalitiju, kako je ovde katastrofa, kako je skontao koncept igre - pričala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije odgovorio Sandrijoj mami, Ermininoj, sa kojima jedemo ovde, a Teodori je stigao - zamerila je Rialda.
Rialda, molim te kao Boga, jaka si sama, tebi ne treba niko. On ne voli rođenog oca, a ne Rialdu... Da on priča o rijalitiju, sram ga i stid bilo - urlala je Miljana.
On se raspituje zašto riba sa kojom se muvao nije ušla u rijaliti, a ima devojku. Pored toga, Kenan mi ništa nije rekao ostalo što je izneo sinoć. A reakcija njegova kada je ušla: "Da li je ovo Teodora?". A čuo se sve to sa njom... Što mi nije ispričao da se muvao sa njom odmah... Ljudi, ja moram nešto da vam objasnim, ja sam sa ozbilnim glavama imala posla, meni prepiska ne znači ništa. Sve ono što je pričao kao njegov karakter, to se ne slaže! Nije meni bitno dopisivanje, nego pravim definiciju na osnovu onoga što je on meni predstavio. on meni na to sve kaže: "A šta ti misliš da ja krenem da pričam o tebi..." - poručila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam video kad sam izašao, ljudi su mi slali da ona igra sa mnom. Ja sam je pitao, takvih poruka sam dobio 50. Da igra igru sa Tomovićem - rekao je Kenan.
Što mi to nije rekao kad je ušao? - pitala je Rialda.
Ja sam dobio i poruke za Matoru, i za Vladimira, pa sam opet došao i jedva čekao da je vidim. Ja i da sam se ranije igrao sa njom, ja sam je zavoleo - nastavio je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.