AKTUELNO

Otkrile da ne mare za tuđa mišljenja!

Ovogodišnje predstavnice Srbije na najprestižnijem muzičkom takmičenju u svetu, su ''Hurricane''. Atraktivni trio, predstavljaće nas u Roterdamu na pesmi Evrovizije sa numerom ''Loco Loco''. 

Foto: TV Pink Printscreen

Prilikom intervjua za emisiju ''Ekskluzivno'', lepe uraganke su otkrile da li im je draža prošlogodišnja pesma kojom su trebale da nastupe, ili aktuelna.

Ne može da se poredi. Nismo imali tu slobodu da imamo prošlogodišnju pesmu, pa smo izabrale sličnu. Nama se više sviđa, to je najbitnije. Da, bolje nam je legla ''Loco Loco'' - ispričale su lepe uraganke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, Sanaj i Ksenija se ne osvrću mnogo na komentare, te ističu da svako ima pravo na svoje mišljenje. Ovom priklikom otkrile su i da su se vakcinisale, ali nisu želele mnogo da detaljišu na tu temu.

Spremamo se, još uvek nas ne puca euforija, imamo vremena da se zaukćemo. To će verovatno par dana pred nastup da nas zadesi - istakla je Ksenija Knežević.

Progovorile su i o emotivnom statusu.

Emotivni život je ljubav prema sebi, ja sam zaljubljena u sebe, svoj posao, u muziku - zaključila je Sanja Vučić šaljivim tonom.

Autor: M.M.

#hurricane