AKTUELNO

Poznata voditeljka objavila je nedavno sliku navodnih SMS poruka za koje tvrdi da joj je slao srpski glumac Branislav Lečić, a on joj je sada odgovorio prepiskom iz njegovog telefona.

Usred skandala koji potresao domaću javnost kada je glumica Danijela Štajnfeld izjavila da ju je silovao glumac Branislav Lečić, voditeljka je na svom Tviteru pre nekoliko dana objavila slike SMS prepiske lascivnog sadržaja za koji je navela da joj je upravo Lečić slao.

Foto: Printscreen YouTube/Hold Me Right Film

- U iskušenju sam da objavim skrinšot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji. Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika - napisala je ona tada na pomenutoj društvenoj mreži, a onda je objavila slike prepiske.

Foto: Printscreen YouTube/ Radio 021

Sada je Branislav Lečić na ovo uzvratio na svom Tviter profilu gde je objavio celokupnuprepisku sa voditeljkom kojom on ukazuje da je ona njemu odgovarala na poruke, što se nije moglo zaključiti iz njenih objava.

- Pravo sa mog telefona. Uočite razliku - napisao je Lečić uz emotikon koji namiguje, pa dodao: "Samo ISTINA! Ma kakva ona bila!"

Tu se vidi da mu je na njegovu poruku: "Ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav, L.", voditeljka odgovorila:

Jako sam polaskana ako je tako. A večeras je bilo... maestralno.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube

Na njegove dalje pozive na viđanje, rekla mu je da će mu se javiti u zavisnosti od svog rasporeda, a nakon što mu je obećala da će ga pozvati nakon sastanka, na osnovu poruka daljih koje su joj stizale od glumca se može pretpostaviti da mu se više nije javljala - niti zvala.

Odmah nakon njegove objave, na svom Tviter profilu se kao odgovor na to oglasila voditeljka i napisala: "Ahahahahaha pa ovaj čovek je spreman na sve."

Pogledajte sadržaj poruka koje je glumac objavio u potpunosti:

Podsetimo, Glumica Danijela Štajnfeld je u zgradi policije, uz prisustvo zamenika tužioca saopštila ime Branislava Lečića kao misterioznog moćnika koji ju je navodno silovao. Inače, glumica je o svom slučaju ranije govorila u dokumentarnom filmu "Zaceli me", ali tada nije otkrivala ime silovatelja.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007.

#Branislav Lečić