AKTUELNO

U spavaćoj sobi ima ''vatromet'' na kom joj zavide mnoge žene.

Pevačica Goca Tržan posebno je poznata po tome da nema dlake na jeziku i rado priča o seksu jer smatra da on ne treba da bude tabu tema, pa je tako otkrila i detalje iz njene i Rašine spavaće sobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca pre svega ističe da je Raša čovek kog je ona čekala celog života i da on ima sve što ona traži od svog partnera.

- Da! Ima žena kojima nije potrebno toliko ni dodira ni pažnje, ima onih koje isključivo traže samo materijalnu sigurnost i nije im važno gde je to. Ima pak i onih koje nemaju potrebu za seksom, a ni za tim nekim nežnim intimnim odnosom. E, ja sam tip koji voli stalno dodirivanje, stalnu pažnju, redovan seksualni odnos i tako dalje. Imam muža koji to može da ispoštuje i zbog toga sam srećna žena. Prema tome, vrlo je važno ženama koje se spremaju za neki zajednički život da budu iskrene prema sebi u onome što traže. Da ovo što sad imam s Rašom nisam pronašla, nikad se ne bih ni udala - kaže Goca.

Foto: Instagram

Kako se priča da je pevačica ''manijak'' i da mnogo voli seks, Goca je priznala i istakla da ona nije jedina samo da o tome priča javno.

- Pa ja sam samo vrlo otvorena. Ne smatram da je seks tabu tema jer je previše dostupan svima. A opet, čini mi se da, što je dostupniji, to su ljudi manje informisani. Pa, mi smo drugi u svetu po broju abortusa kod devojčica mlađih od osamnaest godina, to je kriminalno - rekla je pevačica.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'