AKTUELNO

Godinama se oporavljala od svega što ju je zadesilo!

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana retko je u medijima, a kada je pred kamerama uvek zrači optimizmom i pozitivnom energijom. I dalje se prepričava njen hit snimak sa jednog privatnog slavlja, na koje se dovezla pevajući u kamionu, a mnogi nisu mogli ni da pretpostave kakva se životna priča krije iza njenog osmeha.

Foto: E-Stock

Najteže životne borbe usledile su nakon što je pevačica pre deset godina pala s mosta, dok je sve godine kasnije dobila tumor. O svemu tome otvoreno je pričala za medije.

- Taj čuveni pad dogodio se 2011. godine u blizini Doboja. Parkirala sam auto malo dalje od kuće, pa sam morala peške da pređem most koji nema ogradu. Kad sam stigla na most, srela sam dve žene koje su me nešto pitale, pa sam se u hodu okrenula da im odgovorim i tako sam nesmotreno došla do ivice i pala s mosta! Polomila sam desnu ruku, tri rebra i skočni zglob leve noge. Dole su potok i rastinje, mogla sam kičmu da slomim, dva meseca sam bila u gipsu, pa još toliko na rehabilitaciji - priča pevačica.

Foto: Pink.rs

Dve godine kasnije obolela je od tumora.

- Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da bi trebalo da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: "Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti." Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila - kaže Ćana, čija je borba s tumorom trajala godinu dana.

Autor: D.T.

#Satanojka Mitrović Čana