AKTUELNO

Svadba će biti uzbudljiva.

Emisija radio "Amnezija" se nastavila, a gošće Maja Marinković i Teodora Bilanović su nastavile da pričaju o svom odnosu, ali i da odgovaraju na pitanja voditelja Bore Santane i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, dobar dan. Pitanje glasi ovako, biće svadbe, Janjuš i Aleks, ipak ta ljubomora koji su osećala... Đuskala si, ušla u kolo... Pitanje glasi, kako si se osećala kada si čula da će se Janjuš oženiti i da ćeš biti matičar? - glasilo je pitanje.
Iskreno, žena uvek oseti, intuicija me nikad nije prevarila. Ali to su stvari na koje je stavljena tačka. Kada sam čula, malo sam se iznenadila, nije svejedno, ne mogu da kažem. Jednostavno, uvek sam sumjala na taj odnos. Baš zbog toga sam mu branila da ima odnos sa njom. Došli smo možda na to da je tako bilo, ne tvrdim, ali smatram. On je srećan, želim mu sve najbolje. Naravno da ću biti matičar. Ako sam ga razvela, sad ću i da ga oženim - rekla je Maja.

U emisiju je stigao i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko nije razveo, sam sam sebe razveo, neko je samo doprineo tome. Intuicije... Ja nisam u vezi, niti sam zaljubljen ili bilo šta. Ja se sa Aleks družim 3 meseca - počeo je Janjuš.
Tako si se i sa mnom družio - ubacila se Maja.
Svadbu pravim zbog šoua, biće svima zanimljivo. Ovde sam da pravim šou. Matičar će se promeniti. Nije mi simpatično - dodao je košarkaš.
Ja sam već spremila govor. Prvo bih ga pitala neke sitnice, da li se Marko Janjušević zaklinje na večnu ljubav i vernost, pošto znamo da je jako veran, dok vas smrt ne rastavi i da njegovo srce nikada ne zarobi druga žena. Onda kada on odgovori da, krene: "Za venčanim stolom, sada sediš mila, ako hoćep mlada, možeš biti ti. Ovaj čovek, ako neko pita, to je moja prava ljubav" - otkrila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi se zamenila sa Aleks ako Janjuš kaže ne? - pitao je Bora.
Da li smem prvo da kažem nešto što sam se našalila juče. Neko ga je pitao ko je matičar, a on kaže: "Ona što je trebalo da bude mlada". Ja ovu svadbu doživljavam kao zadatak, kao šou, iz tog razloga neću imati ništa protiv - rekla je Maja.
Jesam to rekao za matičara i mladu, tako je trebalo da bude, ali desilo se kako se desilo... Ko je kriv, ne bih dublje da zalazim u to. Neka bude ovako, matičar se neće menjati - dodao je Janjuš.
Ne postoji druga osoba koja može da bude matičarka, odradiću posao profesionalno kao i sve - istakla je Marinkovićeva, koja je naručila pesmu "Ona ili ja".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.