AKTUELNO

Skandal.

Ana Bulatović se još jednom izvinila zadrugarima zbog buke koju je jutros pravila sa Nenadom Lazićem Necom posle žurke, kada zadrugari nisu mogli da spavaju zbog njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, hoću da kažem. Da li je posle žurke, pre žurke... Dok je svetlo upaljeno, to je znak da smo u programu. Kada se ugasi svetlo, a ne šapućete u krevetu, nego kada vrištite, smeta ljudima, izađite, vidite kolika je dnevna soba - zamerila je Matora.
U pravu ste - istakla je Ana.
Problem je bilo što si ti mafijala. To je bezobrazluk. Već si mi jednom tako prkosila... To je bezobrazluk. Ovo kad popiješ, zezate se, to je okej - poručila je Nadica Zeljković Ani.
U pravu ste, ja se za sinoć izvinjavam. To je bilo sinoć, a mnogo puta se dešavaju i svađe, i rasprave i tuče, a ljudima kojima se spava stanu na vrata, da bi posle mogli da tračare - dodala je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se bunila jutros zbog Ane, jeste mafijala, zato smo joj zamerili. Prošlo je više od sat vremena od gašenja svetla, nije Ana bila sama. Danijel, Car, posle Neca, on je isto bio bezobrazan. Anu mogu da skontam, malo je popila, ali jeste bila drčna. Tek su zaćutali kada je Tomović rekao da će im baciti g*vna u krevet. I Tara i Ša su imali svađu jutros po ko zna koji put, ne možemo da spavamo - ustala je Dragana Mitrović.
Debilčino jedna, svaki dan se svađaš, šta tebe boli k**** što se mi svađamo - pobesneo je Ša.
Devojka dobija napade - nastavila je zadrugarka.
Tvoja mama i tvoj muž dobijaju napade - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo kod ove teme, ja sinoć nisam hteo da se mešam. Niko meni nije naručivao pesme - ubacio se Stefan, koji je mislio da je uzrok problema između Tare i Ša.
Čoveče, maltretiraš devojku, bolesno si ljubomoran - poručila je Dragana.

Ša je nastavio da se svađa sa Draganom i počeo je da je imitira podrugljivo, što su mu Mića i Karić zamerili.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je ružno što tako pričaš, nas boli k*rac što si rođeni Beograđanin - rekao je Mića.
Ti si se doselio, idi čuvaj ovce. Imaš kompleks od Beograda, kompleksašu - poručivao je Ša.
Prestani da vređaš ljude - rekla je Tara Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.