AKTUELNO

Momak koji je hteo da se obračuna sa pevačem važi za "opasnog" momka.

Kako saznaje portal Pink.rs od izvora bliskom pevaču, nakon nedavnog gostovanja u diskoteci u Cirihu Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, imao je problema sa ljubomornim dečkom jedne njegove obožavateljke.

Izvor, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da je momak koji je "uzeo na zub" Vuka poznat po prekoj naravi i mnogim incidentima, a u Cirihu važi za "opasnog momka".

Foto: Printscreen Instagram

Celo veče proteklo je u najboljem redu, diskoteka je bila puna i atmosfera baš dobra. Kad je Vuk završio sa nastupom, ispred lokala se pojavio lik koji se predstavio kao dečko neke devojke koja je na nastup došla sa drugaricom i bio je jako neprijatan, vikao je i krenuo da nasrće na Vuka, ali ga je obezbeđenje diskoteke smirilo - započeo je izvor blizak reperu.

U toku večeri Vuku su za vreme pauze prišle dve devojke da se upoznaju, a nakon što su razmenili nekoliko rečenica, reper se vratio na binu.

Izgleda da je tom liku javio neko da je njegova riba pričala sa Vukom i onda je ovaj došao. Obezbeđenje diskoteke je rešilo problem ispred kluba, ali je nabusiti momak pratio Vuka do hotela i pokušao sa njim da se obračuna na parkingu hotela! Psovao je, vikao, pominjao da ima i pištolj i da neće "neki tamo pevač" njegovu devojku da dira. Izgledalo je kao da je pijan ili šta već - rekao je za Pink.rs izvor.

Foto: YouTube screenshot

Kako je objasnio izvor, menadžer hotela i osoblje je izašlo ispred kad je čulo galamu i kako su ga znali od ranije, uspeli su da ga smire i da sve prođe bez većih incidenata. Kako bismo proverili ovu priču, pozvali smo Vuka koji nije želeo da govori o detaljima nemilog događaja.

Jeste, istina je da je došlo do nekakvog hoškanja, da tako kažem. Na sreću, sve se završilo dobro i nema tu šta više da detaljišem niti da vam prepričavam. U ovom poslu je normalno da nailaziš na svakakve ljude i da se suočavaš sa raznim problemima, pa tako i taj incident gledam kao na iskustvo više - rekao je Vuk Mob za Pink.rs.

Autor: J. V.

#Reper

#Vuk Mob

#pevač

'