AKTUELNO

Stižu novi hitovi!

Album "Uspavanka za ozbiljne bebe" Ace Lukasa bice dostupan na svim prodajnim mestima na benzinskim pumpama,cd shopovima i preko digitalnih platformi od četvrtka 25 marta 2021. Ovaj album u velikoj meri plod je saradnje Ace Lukasa sa našim proslavljenim kompozitorima i tekstopiscima Draganom Brajevićem Brajom, Vladom Grajićem i Leontinom Vukomanović kao i sa producentom Sašom Mirkovicem. Na albumu su pored novih pesama i tri dueta sa Milicom Pavlović, Majom Berović i Danijelom Vranić. 

Foto: promo

Kako smo saznali iz Lukasovog PR tima, osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.

Kontroverzni pevač često je na meti tabloida zbog svog raskalašnog životnog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga velika publika i obožava. Nesumnjivo da će njegov album biti jedan od hitova godine. Novi album će eksluzivno moći da se i strimuje i sluša preko novog muzičkog streaming servisa Balkan Myusic.

Foto: promo

Autor: pink.rs

#Aca Lukas